Data

15 oct. 2022
Expired!

Hora

12:00 - 14:00

Vermut literari amb Joan Lluís Lluís

La millor oportunitat per conversar amb Joan Lluís Lluís de Junil a les terres dels bàrbars és entre vermuts. Una edició especial de tertúlia al Soterrani de la Trenca.

 

 

 

A popòsit de Junil a les terres dels Bàrbars

“Una vegada hi havia un home que menyspreava la seva filla.” Amb començament de rondalla apareix l’heroïna d’aquesta història, anomenada Junil. Encola papirs a la llibreria del pare i aprèn a llegir a l’ombra del seu menyspreu. Però mort el pare, morta la ràbia —i és la filla qui ha concebut l’arma del crim.

Fuig a peu amb tres esclaus. El temps és el principi de l’era cristiana; el lloc, una marca de l’Imperi romà. Travessen la frontera i aprenen a anar a palpes pel món, on els déus i les llengües varien. Què diuen els estranys amb qui topen? Què volen? A mesura que avancen, l’afany de caminar eclipsa la por i s’encomana a d’altres fugitius.

Junil a les terres dels bàrbars és la setena novel·la de Joan-Lluís Lluís i un acte de fe en la imaginació: una gran i esplendorosa novel·la d’aventures, amb les peripècies com a llenguatge i l’estranyesa com a condició.

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *