Data

01 jul. 2022
Expired!

Hora

19:00 - 20:00

Presentació d’El món es torna senzill amb Laura Gost

El món es torna senzill (EMPÚRIES) és la crònica d’una erupció emocional. A través de la mirada neta de la seva protagonista, assistim a una retransmissió en primera persona d’un procés de combustió interior; d’un viatge que parteix de la fase inicial d’emotivitat d’una noia de catorze anys fins a arribar al llindar de la seva primera maduresa. L’evolució personal, l’exploració dels desitjos i la gestió de les contradiccions conflueixen en un testimoni coherent que és també, i sobretot, un manifest a favor de la llibertat d’elecció com a única manera de viure. Tot plegat amb una prosa audaç i impregnada d’ironia.

«Laura Gost ha vingut per quedar-se.» Libros de arena, RTVE

«De Laura Gost en sentirem a parlar molt més. I bé.»
Lluís Llort, El Punt Avui

«L’èxit aclaparador de Gost sembla no haver tocat sostre,
i és imparable» Nacho Jiménez, Última Hora

«Laura Gost eixampla la seva carrera com escriptora transversal
amb una serenitat adulta.» Clàudia Darder, Diario de Mallorca

 

Laura Gost

Laura Gost (sa Pobla, 1993) és escriptora i graduada en Comunicació. Després de publicar alguns relats breus i de guanyar l’Art Jove de Literatura amb L’escriptora de contes (2016), l’any 2018 va recollir el Goya a Millor Curtmetratge d’Animació per Woody & Woody, del qual és creadora i guionista. Aquest mateix any va rebre els premis Jaume II i Bartomeu Rosselló-Pòrcel per la seva trajectòria com a creadora jove. En l’àmbit del teatre, va guanyar el V Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears amb Seguí (2019) i del IX Torneig de Dramatúrgia Catalana de Temporada Alta amb Matar el pare (2020). Amb La deliberació dels escorpins (Lleonard Muntaner Ed., 2021) va rebre el premi Pare Colom de Teatre 2021.

La cosina gran (Lleonard Muntaner Ed., 2019), la seva primera novel·la, va tenir una gran acollida i ha estat traduïda al castellà, a l’italià i al grec.

És col·laboradora habitual del diari Ara, la revista Catorze, el setmanari Ara Balears i el digital Núvol.

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *