Tres recomanacions

Portada de El petit llibre de la cuina de Nadal

Una petita joia de la literatura japonesa  i molt esperada. Als que vau gaudir amb la meravellosa, Els meus dies a la llibreria Morisaki, dir-vos que acaba de sortir la seva esperada seqüela, Amics i llibres a Jinbocho, publicada també per Editorial Navona. L’ autor es va donar a conèixer internacionalment amb la seva primera novel·la, l’esmentada Els meus dies a la llibreria Morisaki, amb la que va guanyar el premi Chiyoda i de la qual se’n va fer una adaptació cinematogràfica. Ara arriba la seva continuació que reprèn els mateixos personatges i el microcosmos de la llibreria Morisaki i els fa anar més enllà. Aquí el matrimoni de llibreters format per Satoru i Momoko cedeix una mica el protagonisme a la seva neboda, Tatako. En aquest segon volum ja coneixem el món de la Morisaki, els habituals que hi compren, el que significa per a la comunitat de lectors i pel barri i, sense fer spoilers, us direm que en aquesta ocasió encara us emocionareu més.