L’escriptora i editora Iolanda Batallé presenta ‘Massa deutes amb les flors’ aquest dijous 2/11

Aquest dijous tenim una cita amb la bona literatura. L’escriptora, editora i directora de la  Llibreria Ona de Barcelona vindrà a La Trenca a presentar la seva darrera novel·la, Massa deutes amb les flors. L’acompanyarà l’editor andorrà Jan Arimany, booktuber d’èxit i impulsor del segell editorial Trotalibros. La conversa serà a les 19h. al Soterrani de La Trenca.

Sobre el llibre
Solitària, una dona en crisi que fuig del ritme frenètic de la ciutat,  s’instal·la en una casa a Valls Altes amb l’esperança de poder refer-se escrivint en solitud. No preveu, però, que les persones ferides es reconeixen i s’ajuden.  Una família que mira de salvar el poble de l’abandó l’acollirà després d’una vivència colpidora. Conversa rere conversa, l’escriptora reconstrueix una història familiar que és un cant d’amor a la vida en les valls altes del Pirineu.Una novel·la que parla de la vida i la mort, de la malaltia mental i el suïcidi però també de la natura, de la complicitat, de la importància de dir les coses, de la necessitat d’escoltar i d’explicar, de l’empatia, la tendresa i el dol compartit. La novel·la més intimista de Iolanda Batallé, un gran salt literari de l’autora. Un relat sincer que mostra que quan necessites escoltar-te, una bona manera és escoltar els altres.El títol surt (i és un homenatge) d’un vers de l’escriptora mallorquina Maria Antònia Vicens.  

 Sobre Iolanda Batallé
Iolanda Batallé Prats viu amb un fill, un gos i una parella en un racó de Barcelona on, entre teulades, cuida un jardí ple de flors. Escriptora i editora, va estudiar literatura a Berkeley, va treballar a La Fura dels Baus i al Diari de Girona entre altres. És autora de La memòria de les formigues, El límit exacte dels nostres cossos i Faré tot el que tu vulguis, guanyadora del Premi Prudenci Bertrana i recentment traduïda a l’anglès.

A Atreveix-te a fer les coses a la teva manera va descriure una nova forma de liderar projectes i equips. És col·laboradora habitual del Més 324 a TV3. Va dirigir el segell editorial La Galera, en va fundar d’altres com :Rata o Bridge, va ser directora de l’Institut Ramon Llull i ara comanda l’espai cultural i llibreria Ona -Pau Claris. Massa deutes amb les flors és la seva darrera novel·la.