Un any de llibres i cultura a La Trenca

Avui celebrem el nostre primer anniversari. Un anys intens el del nostre naixement. Hem superat molts entrebancs i la nostra manca d’experiència en el món del llibre amb molta il·lusió, feina i la voluntat de fer de La Trenca molt més que una llibreria: un petit racó de cultura al servei d’Andorra. Hem vist nèixer El Soterrani de La Trenca, la nostra màgica sala d’actes, per la que han passat escriptors, poetes, músics i amics de la cultura del país.

Gràcies a tots els escriptors, músics i comunicadors d’arreu que ens heu visitat per parlar de literatura i humanitats:

Albert Font, Albert Villaró, Àlex Puig, Amadeu Gallart, Antoni Rossell, Arnau Colominas,  Arturo Gayà, Àurea Bellera, Canolich Prats, Carles Gascon, Carmen Xam-mar, Copons & Fortuny,  Edgar Tarrés, Ester Fenoll, Eva Arasa, Eva Moreno, Fabiola Masegosa, Francesca Guardiola, Francina Pons, Glòria Coll, Green Note, Greg Connen, Iñaki Rubio, Joan Lluís Lluís, Jordi Duró, Josefina Porras, Josep Dallerés, Josep Lluís Martín Berbois, Kik Barroc, Laia Fàbregas, Landry Riba, Laura Gost, Laura Tejada, Mª Cristina Hall, Maria Campillo, Maria Cucurull, Marta Nadal, Núria Gras, Oscar Palazón, Oscar Sardà, Ramon Pardina, Rosa Galobardes, Roser Cabacés, Sebastià Alzamora, Toni Gibert, Toni Rodríguez, Vicent Partal.

De tot cor, gràcies!
Equip de La Trenca