Un gran nit per recordar les revolucions europees de 1968

Als que ja tenim una edats, els ecos de les revolucions estudiantils del 1968 encara ens ressonen. Alguns les vam viure a través de pares, amics o germans grans. D’altres ho van viure directament i encara tenen els records molt vius. Un d’ells n’ha fet un llibre: és Toni Rodríguez Pujol, periodista, escriptor i autor de Aquella colla de fills del 68, una novel.la de ficció en la que fixa les vivències d’aquells dies a la Barcelona de l’època, en què una colla d’estudiants i resistents van combatre el feixisme.

A La Trenca es van trobar Toni Rodríguez i Albert Villaró per parlar del llibre i els va acompanyar la càlida veu de Francesca Guardiola, que va obrir la sessió amb una cançò ben evocativa, acompanyada al piano per Kic Barroc, i també va llegir alguns poemes de l’autor. La presentació de l’acte va còrrer a càrrec del peiodista, Eduard Navarro.