Edgar Tarrés: viatjar conscient és viatjar

El passat dijous 31 de març, vam acollir a La Trenca la presentació d’un dels primers llibres escrits en espanyol sobre Mindful Travel, l’anomenat turisme del benestar, de la mà del seu autor, el mindful hacker Edgar Tarrés. El llibre recull idees i experiències molt desenvolupades ja en altres països, com els banys de bosc, en aquesta part del món encara en procés de desenvolupament.

Tarrés ens va fer cinc cèntims sobre què hem de fer per viatjar i crear una nova mentalitat. Un llibre que serveix tant per a ús personal com per aquelles persones que treballen en el sector del turisme; una guia per dissenyar experiències turístiques que toquin l’ànima dels clients. Un llibre obert i versal, ple d’experiències, coneixements, anècdotes, propostes, vivències i idees.

I què és un mindful hacker?

Ser mindful hacker és introduir-se a la
codianeïtat per transformar-la.
Estem immersos en un sistema que fa el
possible per segrestar la nostra atenció, per
promoure la mediocritat i la normalitat. Ser
mindful hacker és crear una mentalitat singular,
extraordinària i coherent perquè no
interfereixi en els nostres somnis.
Tot amb un sol objectiu: crear la
vida que és coherent amb allò que el nostre
cor ens demana a crits.

Trobareu el llibre a La Trenca