Laura Tejada, cinema fet literatura

Dijous 24 de març, Laura Tejada, escriptora sabadellenca que ara viu al nostre país, ens va fer una petita gran classe d’escriptura a La Trenca. En conversa amb el best seller andorrà, Iñaki Rubio, va anar desgranant quin ha estat el procérs d’escriptura del seu nou llibre, L’ordre de les coses, on recrea el microcosmos d’un poble petit -que és olot però podia haver estat Andorra- i com reaccionen els personatges d’aquest poble al voltant d’un fet que els sobta i els afecta. No farem espoilers, només us direm que la novel.la enganxa, per propera i també per cinematogràfica. I és que la veu de l’escriptora actua com una càmera de cine.

Veniu a buscar L’ordre de les coses, ja. Que ve Sant Jordi i no us el podeu perdre.

Laura Tejada va guanyar amb la seva primera novel·la, Un cop morta, el 17è Premi de Narrativa El Lector de l’Odissea .