Un nou dissabte de cultura a La Trenca

A La Trenca estem amb els músics locals i per això dissabte 19 de març vam tenir una cita el duet Green Note, que va presentar el seu darrer disc, Green Bossa . Un plaer per les orelles i per l’esperit.

La millor bossa nova en català. Podeu sentir-los, aquí i comprar el disc a La Trenca.

I a la tarda, vam rebre la visita de la crítica literària Marta Nadal, que juntament amb la periodista Roser Porta, ens va parlar de literatura escrita per dones. Marta Nadal, en el seu darrer llibre, Baules. Vint-i-una escriptores i la seva literatura ha fet 21 entrevistes a fons en les què repassa l’obra i la trajectòria d’escriptores com Anna Murià, Carme Serrallonga, Maria Aurèlia Capmany, Montserrat Abelló, Teresa Pàmies, Marta Pessarrodona, Montserrat Roig, Maria-Antònia Oliver, Carme Riera, Maria Barbal, Maria-Mercè Marçal, Cèlia Sànchez-Mústich, Mercè Ibarz, Maria Mercè Roca, Dolors Miquel, Bel Granya, Eva Piquer, Núria Cadenes, Sònia Moll, Àngels Gregori i Irene Solà.

Són les baules que uneixen la literatura feta per dones del S.XX amb el XXI. Les trobareu a casa nostra.