La presentació del llibre Fronteres de Vicent Partal ens va emocionar

Hem viscut un vespre preciós aquest 17 de febrer a La Trenca. Hi ha hagut temps per escoltar una grandíssima presentació de Fronteres (publicat per Comanegra), el nou llibre del periodista i director del diari digital Vilaweb. A més hem rebut la visita sorpresa del conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya a l’exili, Lluis Puig, que va voler acompanyar el seu bon amic en la primera presentació del nou llibre.

Nosaltres estem d’acord en la línia de les paraules d’en Vicent Partal: “tradicionalment, les fronteres havien estat espais amables, on descobries l’altre i podies aprendre’n”. Això volem que sigui La Trenca, un espai de cultura obert a tothom.

Llegiu la crònica de Mireia Reynal al Diari d’Andorra o la de Joan Safont a Vilaweb per saber com va anar tot plegat.

Marc Vila, Vicent Partal i Joan Sala durant la presentació del llibre Fronteres