La llibreria La Trenca obre les portes a Andorra la Vella!

Estem molt il·lusionats d’anunciar la nova obertura de la llibreria La Trenca a Andorra.
Creiem que és molt important mantenir l’essència de la literatura i volem preservar-la. Per aquest motiu hem creat un espai de literatura i cultura a Andorra.

Som una llibreria que volem escoltar i saber dels vostres gustos literaris i poder oferir-vos novetats i actes relacionats. Volem crear una comunitat de persones a qui agradi llegir i que senti passió per la literatura. La nostra missió és anar més enllà i créixer constantment perquè totes aquestes persones trobin un espai el qual sigui agradable i divertit relacionar-se amb la literatura.

Que hi ha a La Trenca?


A la nostra llibreria hi trobareu qualsevol producte editat a Andorra, des de la literatura fins a produccions musicals d’autors andorrans i molt més. També hi podreu gaudir de tota la producció en llengua catalana de tots els països catalans i una bona selecció d’actualitat de llibres en francès, anglès i castellà.

Seccions de la llibreria andorrana

  • Humanitats, l’apartat de no-ficció. On presentarem llibres de filosofia, psicologia, religió, teologia, art, música, cuina, fotografia, geografia, història i títols rellevants de temes candents en el debat social internacional.
  • Infantil, l’espai per als més petits. Llibres infantils i juvenils, perquè el jovent d’avui és el nostre futur lector de demà.
  • Juvenil, l’apartat literari per a dues etapes d’edat: 12 i 16 anys. Introducció a la lectura dels clàssics atemporals juvenils i altres novetats per adolescents.
  • Literatura clàssica, d’Ovidi a Dostoievski. Les grans històries mai passen de moda.
  • Còmic i novel·la gràfica. La secció més periodística, biogràfica i poètica on descobrir el còmic europeu.

Activitats a la llibreria La Trenca

Hi podreu gaudir diferents àmbits d’activitats:

  • Activitats familiars i per infants. Contacontes, petites representacions teatrals, petites actuacions musicals…
  • Activitats per a joves i adolescents. Col·loquis, clubs de lectura, tallers, sessions audiovisuals, concerts, jocs de taula, jocs de llengua, teatre…
  • Activitats per adults en general. Col·loquis, clubs de lectura, trobades amb autors, presentacions de novetats, cursos, visualitzacions audiovisuals, exposicions, conferències…

Us convidem a descobrir La Trenca, el nou camí cap a la cultura d’Andorra al centre de la capital del país.